Jeg er med i programserien "Danmarks bedste portrætmaler", som sendes på DR1 fra torsdag d. 1. marts kl 20.45
Det var MEGET grænseoverskridende for mig at deltage, men spændende og jeg udviklede mig meget i ugerne op til udsendelsen, hvor jeg øvede mig alt det jeg kunne finde tid til.

 

Bestil portræt
Er du interesseret i at få lavet et portræt af dit barn, en du kender eller dig selv? Så send mig et udvalg af billeder på mail. Det færdige portræt, tegnet på 300 grams syrefrit akvarelpapir, koster 2.200 kr. i format 21 x 24 cm eller det større format 29 x 34 cm til 3.600 kr. Prisen er uden ramme og eksklusiv fragt. Et speciallavet portræt bliver til ud fra dine fotos og ønsker til farve og motiv. 
Klik her for mere info

”Mine værker er ofte naturalistiske, med knald på farverne og fokus på detaljen. Billedet skulle gerne give en glæde og en oplevelse når man ser på dem. Udtrykket må ikke blive kvalmende sødt, så jeg forsøger at give det lidt kant, når jeg komponerer mine motiver. Portrættet fascinerer mig og som det havemenneske jeg er, bruger jeg ofte blomster og dyr i mine billeder. Jeg laver en del personlige portrætter af børn, skabt som et kunstværk, hvor kunden selv er med til at bestemme motiv og farver.”

Line Holtegaard er uddannet Grafisk formidler og har arbejdet mange år som Art Director på forskellige danske magasiner. I 2013 blev hun udnævnt som Årets Kunstner ved Nordjysk Censureret. Her blev hendes kunst beskrevet som ”et på én gang trygt og sitrende uhyggeligt univers, hvor drøm og virkelighed eksisterer side om side, og hvor genkendelige figurer flettes ind i mønstre og ornamenter. Hvor stoflighed, materialevirkning og detalje er udført på et utroligt sikkert og håndværksmæssigt meget højt niveau.”     I dag er hun layoutchef på Samvirke på halv tid og ved siden af dyrker hun kunstpassionen. Til efteråret kan man se hendes værker i bogen “101 Kunstnere 2017”.  Du finder også hendes kunst på Galleri Visby i Lønstrup og Galleri Lyrum i Århus, og trykt på tøj hos børnetøjsmærket Loudly.

Følg med på Instagram: drawingthelines eller facebook: facebook.com/lineholtegaard.kunst

Exhibitions:
- Galleri Lene Frederiksen, 2013
- Dronninglund Kunstcenter (juried exhibition) – voted Artist of the year 2013
- Galleri Dorte Visby, Lønstrup, 2014
- Dronninglund Kunstcenter - personal temporary exhibition in 2015
- Påskeudstilling, Galleri Lene Frederiksen, 2017
- Coop Hovedkontor, Juni 2017
- Franks Univers, Juli/aug 2017
- Den censurerede Kunstudstilling i kunstbygningen Filosoffen, H.C. Andersen Festivals 2017

 

Feel free to contact me if you have any questions linehotegaard@gmail.com

Contactpix.jpg

 

Follow me on Instagram

 
 
 
 

Alle rettigheder tilkommer Line Holtegaard. Enhver erhvervsmæssig udnyttelse skal aftales særskilt og honnoreres.