BESTIL ET PORTRÆT

Et speciallavet portræt bliver til ud fra dine fotos og ønsker til farve og motiv. Det bliver tegnet/malet på 300 g syrefrit akvarelpapir. Jeg bruger blyant, tusch og akvarel. Du kan vælge 2 størrelser: 
  21 x 24 cm til 2.200 kr
  29 x 34 cm til 3.600 kr. 
Prisen er uden ramme og eksklusiv fragt.

Du beslutter dig for et format og sender mig en mail på lineholtegaard@gmail.com. Skriv gerne hvis du har ønsker til farver i værket eller til elementer som skal indgå. Du kan evt. referere til nogle af portrætterne her på sitet. Mail også billeder af den eller dem, som skal tegnes. Det er godt med noget at vælge mellem og også for at få et bedre indtryk af hvordan personen ser ud. 

Fotografierne skal være i en god kvalitet, så jeg kan se detaljerne. Hvis der skal være 2 personer i et portræt behøver de ikke være på det samme fotografi da de kan klippes sammen.  Jeg sender dig en pdf med bud på billede og motiv som du godkender inden jeg går igang med at tegne.

Jeg anbefaler at du får det færdige billede indrammet bag glas med et passepartout (en ramme af hvidt pap, som giver luft til værket) på ca 9-11 cm hele vejen rundt, afhængig af hvor stort et format du har valgt.